Massages

Bij Wansabai heeft u de keuze uit o.a. Traditionele Thaise massage, Olie-ontspanningsmassage, Wansabaimassage, Kruidenstempelmassage, Hotstonemassage, Nek/Schoudermassage, Voetmassage en Ant-migrainemassage. Hieronder vindt u een compleet overzicht van onze massages, beschrijving en tarieven.

thaitraditionalmassage

Traditionele Thaise massage
Deze massagetechniek wordt al eeuwen lang gebruikt om vastzittende spieren los te maken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van drukpunten om de spieren nog meer te laten ontspannen.

Prijs: 30 min./60 min.  € 28,- / € 45,-

wansabaimassage

Olie-ontspannings massage
De olie-ontspanningsmassage is een zachte massage waarbij warme olie wordt gebruikt, zodat het lichaam zich nog meer ontspant. Ideaal om na een drukke dag even lekker te ontspannen.

30 min./60 min.  € 28,- / € 45,-

wansabaimassage

Wansabai massage
Onze Wansabai massage is een heerlijke ontspanningsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van een aromatische olie, die voor nog meer ontspanning zorgt.

60 min.  € 55,-

kruidenstempelmassage-1

Kruidenstempel massage
Bij de kruidenstempelmassage wordt gebruik gemaakt van kruiden en die hebben naast een ontspannende werking, tevens een reinigende werking op de huid.

60 min./90 min.  € 50,- / € 75,-

hotstonemassage_square

Hotstone massage
Deze hotstone massage combineert het gebruik van warme stenen met olie en dat zorgt voor een intens diepe ontspanning van de spieren.

60 min./90 min.  € 50,- / € 75,-

nekschoudermassage

Nek/Schouder massage
De nek/schoudermassage is gericht op het ontspannen van de spieren en vermindert tevens (de kans op) hoofdpijn die vaak veroorzaakt wordt door vastzittende schouder- en nekspieren.

30 min./60 min.  € 28,- / € 45,-

voetmassage

Voet massage
Bij onze voetmassage worden drukpunten gebruikt die de doorbloeding en energiedoorstroming bevorderen. Dit geeft een vermindering van spanning in het hele lichaam..

30 min./60 min.  € 28,- / € 45,-

antimigrainemassage

Anti-migraine massage
Stress is een grote oorzaak van migraine. Onze anti-migraine massage is erop gericht deze stress te verminderen, zodat de hoofdpijn vermindert en u tevens beter slaapt.

30 min. € 28,-

Sluit Menu